Ce ai vrea sa se spuna despre tine dupa ce vei muri ?

Astazi am aflat via blog ca unul din cei mai influenti oamenii  din copilăria mea, din adolescenta mea a murit. :(
Pentru o persoana care nu a crescut cu familie, Nelu Maior  este singura conexiune dintre copilăria mea si om matur.
Nelu Maior a fost prima persoana care mi-a adresat întrebarea “CE VREI SA TE FACI CAND VEI FI MARE
Pana in acel moment nu m-am gândit la aceasta întrebare, insa  de atunci foarte serios m-am gandit si in funcție de intrebarea aceasta mi-am trait viata.
(imi doream sa ma fac politista ca sa fac dreptate in lumea aceasta, mi-a spus Nelu Maior ca spuneam cand aveam 7 anii).
Am renunțat la multe, am câștigat multe, am sacrificat multe, am învățat multe. Probabil din dorința de a deveni acea persoana care spuneam in copilărie ca vreau sa devin , am stat departe de prostii, am căutat sa iau deciziile potrivite si inima mea a fost scutite de multe dezamăgiri pe plan sentimental si multe alte lucruri care vin ca si consecinta in urma greselilor, a prostiilor care sunt facute.
Nelul Maior a fost omul care mi-a spus ca viata care o avem pe acest pamant nu este totul si ca exista o alta viata dupa aceasta, anume viata spirituala. Ca este un Dumnezeu care conduce si Tine in Mana acest univers , ci si viata mea, iar la nevoie sau oricand doresc eu pot vorbi cu EL.
Dumnezeu care ma iubeste atat de mult, va asculta si ma va ajuta.
Acesta a fost stalpul de baza pe  care sa construit viata mea. (Desi ca adolescenta viata mea a fluctuat, am revenit la ceea ce am invatat ca si copila cu ajutorul unor oamenii foarte specialii Familia Baceanu).
Nelu Maior mi-a arătat importanta de a m-a educa, de a m-a cultiva si m-a ajutat sa înțeleg insemnatatea expresiei “CINE ARE CARTE ARE PARTE”
De asemenea  m-a ajutat sa înțeleg ca in cer vom petrece eternitatea lăudând, cantand  si mărind pe Dumnezeu, de aceea muzica pe pământ ne-a fost îngăduita ca sa ne învățăm de pe pamant cum sa cantam Lui  Dumnezeu, Iar prin muzica noi putem sa vedem o frantura din frumusetea care va fi in cer, prin cantarea care o vom aduce la Tronul ceresc.
De acolo cred ca sa născut in mine intrebarea cum as putea eu ca fiinta umană sa locuiesc pe acest pământ si sa nu învăț sa cant la un instrument muzical ; Sa gust din Frumusețea muzici? a melodiei care aceasta o are in sine însuși, In acelasi timp este lucrul care va fi parte din eternitatea ce mi-a fost pregătită pentru viața viitoare.
De la acest gand  pus in inima mea, in copilărie  spre adolescenta , am cautat sa  dezvolt abilitatea de a cânta la un instrument (chitara), dincolo de multe ore, zile , săptămânii si anii de practica, am inteles ca Muzica este foarte frumoasa, este una din caile prin care ma pot conecta cu Dumnezeu si este o frantura din armonia si pace a cerului.
Nu sunt politista insa caut sa traiesc drept.
Dumnezeul despre care mi-a spus Nelul ca este sus si ca M-a asculta si M-a ajuta, este Acelasi si astazi si M-a ajuta si M-a asculta si astazi.
Continui sa invat, educ sa m-a cultiv si astazi.
Multumesc Frate Nelu Maior  pentru aceste lecții  care  m-au urmarit de a lungul anilor, mi-au inspirat viața si  deciziile care pe le-am luat.
Inima mea plânge pentru ca știe cu adevărat ce om de valoare, Învățător , Mentor a pierdut!
La Revedere Frate si Invatator, Nelul Maior.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s